torsdag, december 06, 2007

finally waking up to the strangest day

började dagen med en joggingtur. såg en cykel precis likadan som jag hade för 12 år sedan, minnen. mina knän känns inte bra alltså, måste nog ta tag i det här och gå till en idrottsläkare nu. har ju haft så svårt att hinna med när jag bor på två ställen. men nästa vecka flyttar jag hem till malmö för en månad i alla fall!

ikväll ska jag jobba, men först ska jag rita en grundkjol i en annan storlek än 38, det kommer ju gå på fem minuter. det är till skolan förstås. graderingen är redan klar, i storlek 36-48! 48? vem har så stora storlekar? lite konstigt eftersom storlek 36 är den minsta och den blir ju för stor. i alla fall, det ska jag göra.

imorgon är jag ledig och ska fira med långpass om knäna känns bra, hänga med helena och se idol-finalen.

förresten, hata facebook, älska skunk igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar