måndag, december 03, 2007

istappar

jag har suttit med armarna innanför t-shirten hur länge som helst nu. min/tt lägenhet/rum är kallt. att jag inte har ngn fläkt och råkade bränna quinoan innan gör att jag måste ha fönstret öppet. jobbigt.

idag hade vi lab, kvalitetssäkring. arbetade med jimmy som vanligt, drack kaffe på rasten. jag cyklade till knalleland när vi var klara och köpte en träningströja för 76,50:- på myrorna från nike, den var lite stor, men det gör inget tänkte jag. cyklade vidare till skopunkten där jag hittade skor som hade nedsatt pris. ringde till marcus och frågade om jag fick köpa, det fick jag. jag ser lite lustig ut i dom men det gör inget, jag kan promenera i dom. cyklade vidare till willys och köpte mat för drygt 130:-, minns knappt vad.

var en dålig människa och sprang ut och joggade fast jag inte är helt frisk från förkylningen. men det känns bra än så länge. kvällen hade varit olidlig om jag inte gjort det, utlopp behövs! testade nya träningsjackan, den var visst jättestor och passar nog marcus bättre än mig. måste sett rolig ut. kanske kan sy in den om inte marcus vill ha den.

nu?

ska städa, här ser förjävligt ut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar