måndag, december 10, 2007

STOCKHOLM MARATHON

imorse var jag hos en sjukgymnast på IMC och fick lite olika massage- och styrkeövningar att göra. det är hamstrings-musklerna som jag har problem med, inget farligt dock. fick springa på löpband och tydligen pronerar jag visst. så tack löblabbet för att ni fick mig att köpa fel skor! ska dit på måndag igen och gjuta inlägg så slipper jag i alla fall att köpa nya. tills dess ska jag springa i mina gamla skor, med pronationsstöd. tack gode gud är jag inte förbjuden att springa, tvärtom! men jag ska ta det väldigt lugnt och känna efter så det inte blir värre.

när jag kom hem anmälde jag mig till stockholm marathon. !!! . två veckor efter göteborgsvarvet. det finns knappt plats för 500 stycken till så jag var tvungen att slå till, just nu känns det ganska pirrigt men kul! vi får väl hoppas att jag klarar det.

igår bakades det pepparkakor,


och idag har det bakats bröd. imorgon åker jag till sveriges regnigaste stad för en föreläsning, sen kommer mamma på eftermiddagen för julklappsshopping och på onsdag kväll åker jag till malmö igen. det blir jobb tors-lördag. underbart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar