fredag, december 07, 2007

jag hatar att jag älskar dig och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig


imorgon är det här ett år sedan. vi gjorde pepparkakshus den dagen. tack vare denhär minns jag det.

idag har jag gjort klart mina inlämningar till konfektionstekniken. som ska vara inne i januari. jag är bäst. idag lyssnar jag på håkan också. och stina.

det blir såklart inget långpass idag heller eftersom knäna gör ont att gå på = jätteont att springa på. beställde tid hos en idrottsläkare/sjukgymnast idag och fick tid redan på måndag. hoppas att vi kan reda ut vad det är på bara ett besök, annars blir det dyrt eftersom det är en privatklinik.

marcus har lämnat mig för köpenhamn. men helena ska komma hit vid åtta (alltså blir det kanske vid nie hihi) och hålla mig sällskap. jag måste diska och städa tills dess. tråkigt. jag vill springa, lång, snabbt och länge. jag behöver det.

1 kommentar: