onsdag, december 05, 2007

you'll be the death of me


photo booth idag, eller nu för fem minuter sen. jag har inte borstat håret på flera dar. det syns.

just nu har jag lunchrast. jag har ätit och ska packa, sen tillbaks till skolan för sista föreläsningen denna veckan. det blir desto mer jobb i malmö. torsdag, lördag och söndag. det ger mig ju pengar i januari, men det känns sjukt avlägset. nästa år heter det ju.

jag fryser.

3 kommentarer:

 1. angående en bild på din fotoblogg - har du nån skyddsplast eller så på macbooken eller är det underlägget som speglar sig? (frukostbilden)

  SvaraRadera
 2. menar du det rosa på datorn? det är en sånhär.
  skyddar datorn mot repor när man har den i väskan och så blir den ju ännu finare!

  SvaraRadera
 3. ah vilken smart! då behöver man ju inget fodral. måste kolla upp det mera.
  tack för tipset!

  SvaraRadera