måndag, december 17, 2007

forget decemberovanför: just nu. fast både juicen och blodgrapen är snart slut.

idag har jag fått skoinlägg som ska göra att mina knän blir bra, förhoppningsvis. tyvärr är ju idag vilodag men kanske ska ta och testa dem på en promenad. jag fick till och med kafhttp://www.blogger.com/img/gl.link.giffe hos dom, råkade spilla lite på golvet. på vägen hem köpte jag vetegluten för att kunna göra en sånhär till jul, och vetegluten lär ju inte finnas i mina gamla hemtrakter. förr om åren har jag och mamma alltid gjort en kålrot istället för julskinka, men iår ska jag avancera. så jag googlade på vegetarisk julskinka och fick fram den sidan, verkar jättekul!

slutet på veckan har inneburit jobb, jogging (med marcus en gång), shopping och god mat. som kanske syns i fotodagboken. saker som står på schemat idag: IMC (klart), diska, damma, dammsuga, torka golv, göra müsli, slå in klappar, köpa sista klappen, ev. göra seitan och gå en promenad med inläggen. vi får se vad jag hinner med.

först ska jag läsa några minuter i den tråkiga boken som aldrig tar slut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar