onsdag, mars 12, 2008

All good things comes to an end.

Idag har jag vaknat alldeles av mig själv. Tillät mig att inte ställa klockan igår kväll. Så idag är jag utvilad för första gången på länge. Känns det som i alla fall. Igår gjorde jag klart alla mina stickebitar på trikålabben, men vi har ändå en labb kvar nästa vecka. Kanske ska göra något "riktigt" då. Vi får se. Idag ska jag först skriva på marknadsföringsarbetet, sen plugga trikåteknik till tentan på måndag. Hurra! Ikväll blir det CAD-baserad mönsterkonstruktion och jag hoppas det blir roligare än förra veckan då vi gick igenom allt i slow motion och jag höll på att bli tokig. I alla fall. Önskar jag kunde vara i Malmö och gå på det här. Men nej det blir ju inget med det.

Så nu ska jag ta en till kopp kaffe innan dagen ska börja och den nya blå-vit-randiga korta tunna morgonrocken åker av.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar