söndag, mars 09, 2008

Jag har saknat dig.

Igår var nog första gången på väldigt väldigt länge jag hade roligt på KB. Riktigt roligt till och med. Jag dansade ungefär hela natten, först med Helena och sen med lite random folk jag kände och inte kände. Haha. Jag och Helena köpte varsin shot för drygt 100 kronor, det var det värt!

Så, idag är jag lite trött men inte så farligt ändå. Ska strax cykla iväg till mitt älskade jobb och vara sådär äckligt trevlig jag alltid (nästan) är. Kunderna älskar mig.

Något jag inte älskar är SJ. Det verkar som att dom inte kommer sälja så värst många sista-minuten-resor längre vilket blir alldeles för dyrt. Nästan 400 spänn får jag lägga på resan upp imorgon. Tur att Marcus hjälper till.

Ja, Guitar Hero är på men jag måste iväg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar