måndag, mars 17, 2008

Så fort saker förändras.




Igår. Och idag. Ibland förändras ju saker till det bättre, vara sig man vill det eller inte. Men vädret tillhör inte dom sakerna. Igår sprang jag en extrarunda (vilket gör att förra veckan bestod av 5 pass på 53 km!) med mina nya löparkläder i solsken och utan mössa! Idag sprang jag med vinterlöparkläder och både keps, mössa och vantar. Dessutom blev mina skor helt genomsura. Det bästa (och enda bra) med vädret var att jag kunde använda mina snowjoggers!

Annars så tröstar jag migsjälv med naturgodis, känner att magen börjar växa lite nu av allt godis. Men tentan som jag trodde skulle vara jätteenkel var jättesvår. Tack och lov var jag inte ensam om att tycka det, ingen fattade visst ett skit. Och jag som ville ha VG. Skit.

Min grupp har också skrivit klart vår marknadsplan och har lämnat in den. Det känns skönt. Vi var ganska matta efter förmiddagens pillande på alla stickebitar vi aldrig sett förut. Hopplöst. Och som alltid kunde vi inte sluta prata om tentan. Usch.

Vad har jag mer gjort? Tvättat en tvätt. Ätit mat. Lagat mat. Vilat. Ätit naturgodis som sagt. Ska nog göra mig lite kaffe och diska upp. Jag diskar alltid när jag har tråkigt och inget att göra. Som idag. Men jag har lovat mig själv att inte göra något ansträngande idag. Imorgon blir det förhoppningsvis det längsta löppasset någonsin. Men snälla gud låt snön och blasket försvinna och låt mina skor torka!

Jag längtar så tills torsdag. Efter M. Och M & P och A & F & S. De bästa.

3 kommentarer:

  1. hur långt ska du springa din galenpanna? :)

    SvaraRadera
  2. Jag gissar på en halvmara å att du gör det på 2hr

    SvaraRadera
  3. Iihh. Ja lite rätt kanske:) 24,29 km på 2:14.05, hurra!

    SvaraRadera