tisdag, mars 18, 2008

Och hon du älskade en gång, och kanske älskade dig.

Idag har jag åtminstone gjort två saker jag aldrig gjort förut.

1. Stickat en halsduk på stickmaskin. Delning 4, 1:1 resår med pärlfang, säkert 3 meter lång. Och den är så fin och stor och jag vill ha den runt mig alltid.

2. Sprungit 24,29 km. Längsta någonsin. Kilometertiden stannade på 5,31 min/km. Det är bra, men egentligen för snabbt. Det var ganska jobbigt. Kanske för att det var tredje dagen i rad jag joggade. Kanske för att jag joggade 22,72 km i fredags. Men, jag är så duktig.

Jag har även tvättat håret, det behövdes. Och ätit "lunch" för minst 2 personer. Men det var jag väl värd. Resten av kvällen ska spenderas i rummet och eventuellt tvätta lite. Och diska. Som vanligt alltså.

4 kommentarer:

 1. oj hjälp vad du springer, det är bra jobbat!

  har du en runda du brukar springa eller springer du runt lite tills det har blivit en sådär 2 mil?

  och sista frågan: vad lyssnar du på för musik när du springer? eller hörbok kanske?

  SvaraRadera
 2. Ja, jo det blir ju endel nu:)

  I Borås lägger jag ihop kortare rundor jag brukar springa till en längre, som idag t ex, en runda på 12,5km, en på drygt 5km och två på drygt 3km så blev det så långt. I Malmö brukar jag springa i Pildammsparken, både 5-kmrundan och 3-kmrundan och så dit och hem förståss.

  Jag lyssnar nästan alltid på ljudböcker när jag springer. Det är det bästa!

  SvaraRadera
 3. Vad duktig du är!! Är verkligen imponerad!

  SvaraRadera