söndag, mars 16, 2008

Han hade lekt med dig, med oss ett litet slag.

Det är söndag förmiddag och i Borås skiner solen otroligt nog. Jag ska alldeles strax gå ut på en promenad men jag vet inte riktigt vart. Upptäcksfärd kanske. Jag gillar det. Idag gick jag upp tidigt och har ätit god frukost och sett på söndagsteve. Pluggat också såklart och det känns bra.

Men Borås. Jag förstår inte riktigt vad jag gör här. Jag ser allt så klart nu och aldrig att jag stannar här en helg ensam igen. Jag saknar Marcus. Jag behöver Marcus. Jag längtar så till torsdag då jag får träffa han och min älskade familj. Det var alldeles för längesedan. Nästa vecka skiter jag i Marknadsföringstentan och stannar i Malmö och gör tentan på omtentan istället. Hejdå Borås, tack för mig! Jag längtar ännu mer till sommaren då jag har Marcus bredvid mig varenda natt. Jag behöver det. Tillbaks till den underbara verkligheten. Men jag älskar fortfarande Göteborg. Jag, Marcus och Helena ska flytta dit tycker jag. Då blir allt perfekt.

I helgen blir det också första gången i stugan utan Molli. Min baby.Men nu ska jag sluta deppa och ta mig i kragen och gå ut i solen med ett par solglasögon framför ögonen och ljudboken i öronen och dom glansiga promenadskorna på fötterna. Mitt liv är bra.

Ps. Fotot är från den 16/11 2007.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar