torsdag, mars 27, 2008

Bitterljuvt.

Ja då var man tillbaks. Eller i tisdags egentligen men internet känns sådär kul.

Helgen bestod av alldeles för mycket mat, för mycket godis, framförallt för mycket snö men även sol vid havet, gott vin och bra sällskap. Har sprungit en del också. Fick ställa in måndagspasset för att snön yrde men tog igen det i tisdags. Hann cykla in till Falkenberg innan snön kom, det blir två mil fram och tillbaks, härligt. På tåget till Malmö i tisdags var det tusen människor och jag och Marcus som inte hade platsbiljett fick flytta på oss för många gånger. Men vi kom fram och Malmö var snöfritt. Underbart.

Var en snabbis hos tandläkaren när vi kom hem. Blev så paff när jag mötte en ung, snygg kille som skulle titta i min mun. Men det gick ju bra, inga hål som vanligt (aldrig faktiskt) och rent och fint sa han. Och nu behöver jag inte komma tillbaks förrän om ett och ett halvt år. Om inget händer vill säga.

Igår dag var jag och Marcus på stan från förmiddagen till eftermiddagen och jag fick och köpte fina saker. Till exempel Håkans nya, lovely. Åt på Govindas innan vi gick hem. Gick förbi Astrid och Aporna på väg hem och köpte bland annat vegetarisk lax och sojastrimlor. På kvällen gick vi till nya Golden L'OISEAU ET LE CHIEN och drack några öl. Det var tre år sedan vi träffades där nu, i måndags exakt. Förresten så firade vi det med champagne i måndags kväll.

Idag rensar dom avloppsrören i hela huset. Så jag ska gå ut nu så jag slipper (bokstavligen) skitlukten. Blä.

1 kommentar:

  1. Astrid och Aporna e en underbar affär, hoppas den klarar sig i konsumtionsdjungeln :)

    SvaraRadera