tisdag, oktober 07, 2008

All instant things are fading.

Okej. Jag. Är. Mätt. Det är inte så smart att vara utan mat i många timmar och sen ge sig ut på en löprunda på en och en halv timma till.

På tal om löprunda sprang jag en ny idag som jag ritat ut på min favoritsida jogg.se. Gissa om jag blev förvånad när jag vek av (där jag aldrig sprungit förut) och såg att det var en grusväg. Och en ganska smal en. Backe upp och backe ned, det är Borås det. Men det gick i alla fall fint, om än lite saktare än vanligt. Fick tid att ruska av mig irritationen över grupparbetet vi höll på med hela eftermiddagen. Att man aldrig lyckas göra det lätt för sig, men tids nog blir det nog klart/bra ändå.

Vata-Pitta. Det är jag. Jag hade så gärna gått en kurs i Ayur-Veda men de jag kollat på är så dyra. Vad är du?

Mina fönsterrutor är helt igen-immade. Bara för att jag duschat och lagat mat. Så nu måste jag sitta på mina 18 kvadrat och frysa då fönstret är öppet. Tack gud för varma sockar.

Nej nu! Dags att göra lite nytta. I helgen får jag äntligen äntligen träffa min älskade familj.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar