torsdag, oktober 02, 2008

I'd be lost and lonely, if not for you.


I fönstret sista september.
Andra koppen kaffe framför mig. Klockan börjar bli mycket och jag har inte bestämt mig riktigt för vad jag ska göra innan lunch. Packa. Diska. Försöka memorera vägen till Ellos dit vi ska på studiebesök i eftermiddag, hoppas mitt cykelsällskap har lite bättre koll än vad jag har. Det är så svårt att cykla i Borås eftersom det är motorvägar överallt, konstigt nog får man inte cykla på dom.

Marcus har beställt en massa ögon till mig. Ja, jag håller fortfarande på att virka för fullt. Även fast dom inte syns här på bloggen/hemsidan. Hittills har det blivit 5 djur. Eller är det fler? I helgen ska jag försöka foto dom och visa.

Lyssnar för tillfället på den här. Samma man som skrivit min all time favoritlåt. Free fallin'. I wanna free fall out into nothin', gonna leave this world for awhile

Och. Jag har beställt en ny mobil, trots att jag inte är redo att skiljas från min gamla. Den är lila. Och fin.

Jag hade blivit så glad ifall en av er hade kommenterat här idag. Ni är så många som läser men så få som kommenterar. Så snälla, ge mig en kommentar så gör ni min dag. Puss på den.

Nytt.

2 kommentarer:

  1. Är jättepinkis och stressad nu men jag kan kosta på mig att skriva ett HEJ iaf :) Ha det bra!!

    SvaraRadera