fredag, oktober 10, 2008

The night is dark above you.Imorse hade jag planerat att jogga en halvmara innan frukost. Istället satte jag mig bredvid Marcus framför morgonteve och åt frukost direkt. Ibland är det skönt att ändra sina planer.

Om drygt 21 timmar tar jag och Marcus tåget upp mot Småland. Jag har inte träffat min syster på fyra månader, då var hon tre månader gravid. Nu är hon i sjunde månaden. Tiden går så j*vla fort.

Så. Efter ändrade planer så dagen ut så här. Typ. Skriva projektarbete(n) (jag har sex arbeten som ska in dom närmaste veckorna, too much). Kortare löprunda, kanske 10 kilometer. Hämta paket på ICA. Köpa lite saker för helgen. Fixa med ett annat paket (gissa till vad!). Yoga. Laga mat och äta den. Möjligen gå på tatueringsmässan. Komma i säng i tid. Det var nog allt.
1. Efter paketet.
2. Jag såg Lund genom tågfönstret igår.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar