onsdag, oktober 15, 2008

I would have known him with eyes closed.

Iiih jag vill ut och springa! Men tre dagar i rad redan och långpass i skogen igår gör väl att jag inte borde gör det. Kanske yoga istället?

I alla fall, som sagt, långpass i skogen igår. Ritade ut kartan som vanligt på jogg.se och försökte memorera vägen. Rakt ur i skogen med vad jag (igen) trodde skulle vara mest asfalt. Men nej. Jag råkade svänga fel någonstans och kom ut mitt i ödemarken på en knappt framkomlig stig. Och just när jag ser ett jakttorn går det upp för mig att älgjakten börjat. Oj tänkte jag då men sprang vidare i min rosa löparjacka. På vägen såg jag både kor, massor fina hästar och ulliga får. Sprang till och med under lite stängsel. Till slut kom jag i alla fall ut på en väg igen och kom rätt. Efter ytterligare en bit var det skogsväg igen som väntade, men denna gången var jag beredd på det. Tills jag kom på att pappa och mamma berättat om att det finns massor björnar i Småland nu. Så pulsen gick upp och jag hade värsta skräckscenariot i huvet medans jag försökte lista ut vad jag skulle göra om en björn dök upp. Men då var jag tillbaka i civilisationen igen och kunde lugna ner mig. Dom där Småländska skogarna alltså.

Efter en hel dag framför olika arbeten hade jag verkligen behövt jogga. Andrahandsvalet får väl duga då.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar