måndag, oktober 27, 2008

Why do I give valuable time, to people who don't care if I live or die?

En tenta avklarad och förhoppningsvis godkänd. I alla fall kändes det så. Två av tre inlämningsuppgifter som ska vara inlämnade idag klockan 23:59 är klara. En liten kvar. Har precis kommit hem från skolan och datasalen där jag skulle skriva ut en uppgift. Vi bråkades ganska mycket jag och skrivaren men tillslut gick det. Och jag blev tjugo kronor fattigare. Egentligen hade det väl varit dags att börja med plugget till andra tentan på fredag. Men. Jag samlar hellre lite krafter idag. Den senaste veckan har tärt. Och imorgon tänker jag inte ställa klockan och därför (förhoppningsvis) vakna efter klockan sex. Innan jag tar tag i sista uppgiften ska jag ut och röra på mig lite, jogga alltså. Förra veckan sprang jag över 50 kilometer. Oj då. Men när man tentapluggar finns det inget bättre än att jogga.

Glömde min batterisladd till kameran hemma i Malmö så jag vågar inte föra över några foton till datorn. Jag försöker fota med de sista krafterna istället. Men för att ni inte ska törsta ihjäl kan ni ju få se lite mobilbilder från helgen. Helgen som bara bestod av plugg och jobb. Och storhandling på Willys. Mannen min har varit så bra och fixat mat till mig hela helgen. Ingen kan vara så lyckligt lottad som jag.

Igår kväll välkomnade Borås mig med ett skyfall. Tack.

Jag börjar jobbet tidigt på fredagen.


Himlen är fin.


Hemma igen från jobbet och vilar en kvart innan det är dags för yoga.


Och så var det dags att åka till Borås på söndageb.
Käraste hjälper mig med väskan. Och det regnar.


Framme.


Godmorgon till tentadag idag. Mycket kaffe tack.


Ska iväg till skolan för att skriva ut.


Så trött. Så trött.


En av de misslyckande utskrifterna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar