onsdag, oktober 01, 2008

She gave her heart for company.


För en och en halv månad sen satt jag och Marcus ute på stortorgets uteservering och det var fortfarande sommar, som bilden visar. Idag har jag sprungit med jacka i fullständigt ösregn i nästan en och en halv timme och höll på att frysa sönder mina händer. Dessutom börjar träden tappa färgen och bli brun. Snart är det vinter.

Visste ni förresten att en (till exempel) tröja som innehåller 100% bomull i verkliga fallet innehåller 73% bomull och resten är kemikalier. Tänk på det nästa gång du tar på dig ett bomullsplagg.

Igår hade jag dåligt samvete för att jag inte tränade. Trots att jag joggat 55 km de föregående 7 dagarna. Plus några timmars yoga. Ibland behöver jag en slägga i huvudet så jag slutar tänka sådär. Jag borde ju bara vara glad över att jag kan springa överhuvudtaget.

Nu ska jag koka the och göra mig lite kvällssnacks. Malmö & kärleken väntar imorgon kväll. Skönt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar