onsdag, november 05, 2008

08 11 05

Jag joggar.

Det fanns en tid i somras då jag trodde att jag aldrig skulle kunna springa långt igen. Men jag hade fel. Tack gode gud. Jag brukar aldrig dela med mig av min träningsdagbok för er men i oktober sprang jag mer än någonsin. Saktare, ja. Men längre. Så här får ni.


(Klicka för lite större)

All löpning är, som ni kanske ser, i lågpuls. Det betyder att jag låter pulsen bestämma hur snabbt (sakta) jag ska jogga. Pulsen får inte överstiga 150, men oftast så brukar jag inte ens komma upp i det, förutom i Borås backar och när det blåser motvind i Malmö. Jag kan väl också säga att min snittminuttid är mer än 1 min/km saktare nu än i våras. Men också mer än en halv min/km snabbare än i juli.

Oktober då.
Total sträcka: 213,3 km
Total löptid: 23:27:22
Snittpuls: 6:42 min/km

Total träningstid: 32:47:22

Nästan trettiotre timmar! Det ni.

Uppdatering: Ps. LÖ=löpning CY=cykling ÖT=övrig träning

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar