söndag, november 16, 2008

08 11 16

Söndag kväll. Jag har joggat, ätit melon, virkat och druckit kvällsro the. Ska alldeles strax borsta tänderna och sätta mig och se på andra avsnittet av Himlen kan vänta innan jag ska sova. Och hoppas att jag kan hålla tillbaka tårarna. Förresten så tycker jag att den yngsta tjejens dialekt är Sveriges finaste.

Presenten till världens bästa unge gick hem tror jag. Hon är väl fortfarande för liten för att förstå riktigt men de andra barnen lät säga ett ÅH när hon öppnade paketen. Finns det något bättre än att virka?

Imorgon blir det skola från 1200-2100, och vid 1730 får jag väl dela mig i två så jag både kan vara på affärsjuridiken och textil digital design. Vi får väl se hur det går.

Ok. Mina meningar hänger inte riktigt ihop och blir konstiga så jag skriver väl inte mer nu. Jag går till eltandborsten istället. Och spexar till det med en röd rand.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar