tisdag, november 04, 2008

Welcome to happiness, no smoking allowed.


Klick!
Inatt blir det vaka och min dator börjar falla sönder.

7 kommentarer:

 1. hej hej sophia.
  en rubiks kub kan du köpa på teknikmagasinet. det är bara att sätta igång o öva.
  i mitten av januari flyttar jag in i ditt hus på andra våningen. de har höjt hyran i mitt gamla hus o det fanns inga ettor kvar. men gött med nära till staionen och en sophia i huset! yeah
  puss och kram på dig

  SvaraRadera
 2. åh vilken fin äpple-klyvar-apparat!

  vad har hänt med din dator?

  SvaraRadera
 3. Johanna: Åh vad kul! Då kan vi ju ha sällskap:D Tur du sa det om kuben, för jag hittade ingen i lördags, får gå och köpa en i eftermiddag! Puss!

  Lejnox: Ja visst är det fin? Köpt på ICA maxi. Datorn har spruckit litegrann, men det ska visst var ett typiskt fabrikationsfel på macbook , så jag hoppas att få den lagad gratis. Ska ta en bild och visa någon dag.

  SvaraRadera
 4. på ica maxi? det var värst, jag som trodde du hade gjort ett riktigt fynd på nån liten loppis eller så.

  min har också spruckit, på två ställen. men jag älskar den ändå!

  SvaraRadera
 5. Sophia!
  Det samma hände med min dator och jag fick den lagad gratis. Men din är väl inte ens ett år? (min är nästan två) I så fall så går det på garantin. Tråkigt när de går sönder iaf, men sen kom han hem igen och var skinande och fin.
  Kram!

  SvaraRadera
 6. lejnox: Haha nej, inget loppisfynd. Men det är bara bra för då kan jag köpa en till till Malmö!

  Ulrika: Min garanti har precis gått ut, men eftersom det är fabrikationsfel så gäller ju konsumentköplagen (i tre år!) så jag hoppas jag får den lagad nästa vecka. Men jag undrar bara hur jag ska klara mig utan han tills han är hel igen?

  SvaraRadera
 7. Sophia: Ja de fixade ju min dator gratis. Efter några långa samtal till apple.. Jag fasade också för att vara utan min käre dator under lagningen, men reparationen gick faktiskt ganska snabbt. Lämnade den på måndagen och fick den på fredagen.
  Lycka till.

  SvaraRadera