onsdag, november 19, 2008

08 11 19

Jag verkar underskatta mig själv ganska mycket. Kommer ni ihåg den där inköp & logistik-tentan jag hade i oktober, som jag trodde jag skulle IG på? Det fick jag inte. Jag fick VG. Och bäst totalpoäng i hela klassen (arbeten inräknat). Jag måste lära mig att ha tro till mig själv. Så. Idag ska jag fira, med jogg och naturgodis.

Matilda utmanade mig för några dagar sedan om att skriva 7 sanningar om sig själv. Och jag håller på och skriver ner litegrann. Men jag är inte klar än, så det kommer. Jag vill ju inte att de ska vara för privata, men inte tråkiga heller. Det ska ju vara nya saker ni inte vet om. Så jag tänker lite på det.

Och hoppar av lycka.

4 kommentarer:

  1. du är så jäkla bra! grattis!

    SvaraRadera
  2. ...och du gör jättefina virkade små saker:) en sån talang skulle man ju vilja ha!

    SvaraRadera