fredag, november 14, 2008

08 11 14


En massa nya saker. Till exempel mobilbilder under journal, tre nya amigurumis och EFIT-dag igår. Tacka snällt. För nu blev min dagsplanering försenad.

5 kommentarer:

 1. Du har blivit utmanad i min blogg ;)

  SvaraRadera
 2. du virkar så himla bra!
  det ser så lätt ut när man ser vad du har gjort, jag vill också kunna! men jag har i stort sett aldrig virkat innan, bara stickat. kanske ska ta och låna nån bok på bibblan och se om det är nåt jag skulle kunna klara av. att göra grytlappar passar bra för nybörjare va? :)

  SvaraRadera
 3. jättefin!! du är riktigt duktig måste jag säga!!!

  SvaraRadera
 4. lejnox: Virka är ju mycket lättare än att sticka! Bara en maska att hålla reda på hela tiden. En fin grytlapp finns på nätet till exempel här: http://elsasdesign.blogspot.com/2008/06/virka-en-prickig-grytlapp-la-frken-elsa.html och om man inte är så haj på virkning finns det en virkskola här: http://www.garnstudio.com/lang/se/skole/hekle_index.php

  Så det är bara att börja!:) Och tack förresten!

  SvaraRadera
 5. tack snälla för tipsen, nu ska här virkas!

  SvaraRadera