lördag, november 15, 2008

08 11 15

Väskan är packad, jag har fått upp den morgontrötta mannen och är snart på väg hem till paranteserna som dom kallas. Internskämt kanske haha. I alla fall, jag har haft en så bra vecka i Malmö. Längtar så tills jag kan bo här på heltid igen. I jul kommer jag bara hemma i nästan en månad, gaaah. Men min chef har ju lyckats få mig att jobba typ varenda dag utan julafton, juldagen och annandagen. Men det ska väl bli bra ändå. Hade tänkt att testa på den där yogan jag skrev om i januari förra året. Min hatha yoga tar ju slut i slutet av november och det verkar vara samma sak, fast varmare. Vi får väl se vad som hinns med. Helena vill ju testa fäktning med och jag är ju inte sen att testa nya saker.

Igår på löpningen tyckte jag att kroppen kändes så tung. Och när jag kom hem räknade jag ut att jag joggat nästan ett marathon på tre dagar. Och fick min förklaring. Jag var så stel att jag undrade hur yogan skulle gå men det löste ju allt. Alltid när jag går därifrån känns benen som spaghetti fast det inte är särskild ansträngande, utan för att dom bara inte är så stela som dom brukar. Det är bra.

Nu måste jag borsta tänderna. I eftermiddag ska jag (vi) ge presenter till Siri som fyller tre. Hoppas hon blir glad.

Ps. Vad tyckte ni om Hello Kitty jag visade igår då? Kommentarer tack! Puss.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar