tisdag, januari 06, 2009

09 01 06: Nyårsdagar


081230-090105
Idag halvtidsflyttar jag tillbaks till Borås. Jag. Vill. Inte. Men så är det. Till nästa fredag har jag tre inlämningar, två redovisningar och en tenta. Det börjar hektiskt alltså. Men jag brukar ju klara sådant.

Och så drömmer jag om vår och sommar. Minusgrader ger mig ingen direkt lust att ge mig ut och jogga, motivationen tryter. Oftast gör jag ju det ändå, för när jag väl har joggat en kilometer och fått upp värmen är det ju så skönt. Jag har även lyckats få tag på tågbiljetter fram och tillbaks Malmö-Borås för hela januari för 200 kronor. Det är åtta tågresor det, 25 pix styck. Jämför det med 183 kronor för en resa som det annars kostar.

Och på fredag, förhoppningsvis, får jag mina nya glasögon. Dom är tunna. Och ganska fina. Valde mellan dem och ett par bruna. De bruna passade mer ihop med virktanten Sophia, men de svarta kändes mer bekväma. Ni kanske får se så småningom.

Hejdå.

1 kommentar:

 1. hej hej sophia.
  ja, du skulle varit med på hello kitty caféet, det var något extra det. undra om det hade kunnat fungar med ett sådant i sverige... det satt ju liksom gamla människor här och fikade. undra om tanterna hellre hade velat gå till hello kitty café än café mäster hans?
  jag är väldigt nyfiken på hur biljetterna malmö-borås kunde kosta så lite... låter asbra.
  nu ska jag skynda mig för jag har final i personal image design och ska göra marylin monroe på karin.
  puss o kram på dig

  SvaraRadera