torsdag, januari 15, 2009

09 01 15: Korridoren


I mitt studenthem finns det så kallade spontantvättstugor på varje plan, där en tvättmaskin och torktumlare står staplade på varandra innanför en dörr. Som ett litet litet förråd. Man får plats med en liten tvättkorg framför maskinerna men inte mycket mer. Nyss var jag ute i korridoren och skulle lägga in en tvätt, och min granne öppnar dörren men smäller igen den igen när hon (vad jag tror) hör att det är någon ute i korridoren.

Detta är så typiskt min korridor, ingen vågar visa sig för dom andra och man väntar tills det är fri sikt innan man går ut. Undrar om det blir så här när man har egna kök/badrum? Jag tänker i alla fall springa i korridorerna när Johanna flyttar hit! Så det så.

2 kommentarer:

  1. Så är det verkligen ! Inte så mkt nu längre men när jag var nyinflyttad så hörde jag hon där uppe om hon gick ut så väntade hon i trappan tills jag gått ner man hörde att stegen slutade när jag öppnade dörren liksom. Så såg jag till och med henne stå i trappan och vänta haha.! Eftersom jag kikade fram och sa hej! O någon gång hör man att någon går väldigt sakta ner för att man ska hinna före. Och då går jag med sakta eller stannar hehe.

    SvaraRadera
  2. Haha ja! Så är det med tanten jämte oss i Malmö med, men det är ännu värre här i Borås!

    SvaraRadera