fredag, januari 23, 2009

09 01 23: Om jag hade ett hus.


Jag älskar stockrosor. Ända sen jag flyttade till Malmö och bodde i ett hus med stockrosor framför har det varit min favoritblomma. Och så älskar jag spetsiga hus. Som dom husen som ligger på Danska vägen här i Malmö. Jag brukar springa förbi där och drömmer om att vi ska bo där en dag. Huset får inte vara omgjort med några tillägg på taken utan det ska vara sådär rakt och spetsigt. Och fönstrena ska vara gamla och inte utbytta mot några nya utan spröjsar. Det gör inget om huset ser lite slitet ut. Och så älskar jag fönster med färg i. Som detta i stugan.

Så när jag ska köpa hus vill jag att det ska vara spetsigt, färg i något fönster och stockrosor planterade utanför. Så det så.

Bild från mari_paintbox @ Flickr.

2 kommentarer:

  1. Tänkte tacka för de fina priset jag fick hemskickat! Thanks,nu har jag 3 fina kylskåpsmagneter! Jag tror absolut det uppskattas att du har fler tävlingar när du känner för det. Tack för en inspirerande blogg!

    SvaraRadera