onsdag, januari 07, 2009

09 01 07: En hel heldag

Kom hem för cirka 7 minuter sedan och har hängt på skolan (skolorna) hela dagen. Två arbetet färdiga, puh. Gick med Mia, Matilda och Isabelle och letade upp salen inför morgondagens redovisning. Vi textilare är ju nästan aldrig på "riktiga" högskolan så vi hittar ju inte så bra där. Gick lite vilse men kom tillslut dit. Högskolan är visst ganska stor för vi hittade knappt ut igen. Men nu slipper jag i alla fall oroa mig för att inte hitta imorgon.

Nu då, ska lite smått motvilligt ge mig ut och jogga. Det är en massa snö här utanför. Borås välkommnade mig med snöfall igår kväll, det är tusen gånger bättre än regn. Men också halare, så det får gå långsamt idag (som om det inte alltid gör det). Dessutom blev min väska en plog när jag försökte dra den hem. Ikväll blir det virk och kanske Grammisgalan.

Och så har jag köpt två överraskningar, tur jag tog en stor väska med mig hit. Imorgon åker jag söderut igen, för en jobbledig helg. Hurra!

Ps. 25-kronors SJ-biljetter för januari kan man köpa så här!

3 kommentarer:

  1. vad bra att du kan ta dig hem igen så snabbt :) måste kännas skönt. och att du får vara ledig i helgen tyckte jag kändes skönt att läsa.billigt med tågen !

    SvaraRadera
  2. Ja du vet ju att jag jobbar för mycket:) Hoppas du slipper jobba med!

    SvaraRadera
  3. Nej jag ska jobba i helgen, men eftersom jag nästan inte har något roligare att göra så ska det nästan bli kul haha

    SvaraRadera