onsdag, januari 28, 2009

09 01 28: Det enda och det andra


Ta en titt
Dricker kaffe. Som vanligt alltså. Alldeles strax ska jag börja läsa lite i en bok jag köpt. Sustainable Fashion & Textiles heter den och jag kommer ha den i två kurser jag läser just nu. En av kurserna heter Etik och Miljö och ingår i mitt program. Den andra heter Det ansvarsfulla modeföretaget och är en fristående kurs. Jag tror dom kommer bli bra.

Idag har jag fortfarande träningsvärk efter måndagens yoga. Har till och med haft träningsvärk i halsen när jag skrattar, det känns lite konstigt, men det känns bra. Jag gillar att ha träningsvärk. Lite jobbigt är det ju i och för sig när jag inte riktigt kan ta ut stegen om jag brukar. Och att jag styrketränade igår efter dryga milen har väl inte gett mig mindre träningsvärk. Och det faktum att jag inte klarade mer än 15 armhävningar (på knä!) tyder väl på att jag borde styrketräna oftare. Men det är ju så förbannat fruktansvärt tråkigt med styrketräning. Och så fick jag det sagt.

Åh, så bra att Johanna har flyttat in här i mitt hus. Igår kom hon upp och berättade om Taiwan (hon har pluggat där i 20 veckor) och vi drack the. Men jag fick inte titta på hennes lägenhet förrän hon har fixat klart. Hon har ju lite mer problem än mig att få plats. Jag har ju ändå 77 kvadrat i Malmö jag sprider ut mig på.

Nej, om jag ska hinna läsa något ska jag väl börja nu då. Och så längtar jag hem till Malmö och mina två kärlekar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar