onsdag, september 02, 2009

09 09 02: Ingen examen för Sophia

Jag skickade mitt första mail till den ansvariga för kursregistreringar på Textilhögskolan i början på juli. Anledningen var för att fråga om varför en kurs jag läst fortfarande står som oavslutad, trots att jag har gjort klart kursen och dessutom fått VG. Därefter har jag skickat två ytterligare mail till samma person, ett mail till en annan adress som hon hänvisade till då hon hade semester och ett mail till han som hade kursen. Utöver detta har jag ringt hon som registrerar kurserna två gånger men har bara möts utav telefonsvarare där jag även lämnat meddelande. Inga. Svar.

Idag skickade jag mitt tredje mail till samma person och äntligen! Svar! Vad som däremot inte är så kul är att han som hade kursen inte går att få tag på och det är han som ska rapportera att jag gjort klart kursen. Det var visst andra i klassen som också har samma problem. Han skulle kommit in till institutionen i måndags, men dök aldrig upp.

Själv funderar jag på om han vill hämnas för att jag sa emot honom många gånger, eller för att jag inte gick på hans fula smil och tillgjordhet. Läs i bloggen till exempel här och här. Eftersom jag har en oavslutad kurs kan jag inte ta ut min examen. Något som hade varit ganska trevligt att göra eftersom jag gärna vill ha ett jobb.

Nog om det. Jag jobbade till sent idag och håller på att göra middag. Pannkakor. För första gången. Köpte vispgrädde men har ingen elvisp så jag funderar på om man klarar vispa för hand. Ska nog testa. Mannen min är på konsert och kanske att jag hinner på spelning imorgon efter jobbet med Camilla. Tycker överlag att dagen har känts ganska meningslöst, känns inte som att jag fått något gjort, ungefär som han som gör vårt badrum måste känna. (Argh jag vill ha en toalett och en dusch!) Jag har varit hos tandläkaren och fått konstaterat än en gång att jag fortfarande aldrig haft ett hål, jag somnade när jag kom hem för att jag sov alldeles för lite på natten, vi har tvättat, jag har motionscyklat, jobbat och handlat.

Nu ska visst pannkakorna stekas, undras hur man gör.

3 kommentarer:

 1. åhh sånn där äppleskiva skulle jag vilja haa :) jag älskar ju äpplen..
  sen så hade jag velat ha en sånn brunflerfärgad (som du verkar pyssla med just nu) rådjursnalle eller vad det är :)jag kan köpa köpa ?
  krama

  SvaraRadera
 2. förresten var pannkakorna goda? har du aldrig ätit pannkakor heller? eller bara inte lagat själv?
  dina o marcus barn kommer troligen slippa hål med då :)

  SvaraRadera
 3. Kanske önska sig i julklapp?;) Och jovisst har jag ätit pannkakor, men kan aldrig minnas att jag gjort det helt själv. Och det märktes ju, goda blev dom men inte en enda blev hel. Inte en enda. Haha.

  SvaraRadera