söndag, september 13, 2009

09 09 13: Gamla Sophia

För lite sömn både mellan torsdag-fredag (för att Marcus itne var hemma) och fredag-lördag (för att grannarna hade fest till 03:00) och tidiga morgnar på jobbet båda dagarna gjorde att jag var världens segaste igår. Nu har jag dock sovit ut lite för mycket och ska snart till jobbet, igen. Så, idag bjuder jag på lite inscannade foton från gångna tider. Är jag mig lik?

1. Jag och Molli. Jag älskade att klistra dit sånadär lappar.
2. Syrran och jag vid medelhavet någonstans.
3. Jag cyklar på Rågstigen.
4. Påskkärring utanför huset.
5. Leker vid sandlådan som inte längre finns kvar.
6. Johannes och jag iklädd ICA-kassar. Mitt rum till vänster.
7. Tjej <3 Kille
8. Badar pool någonstans som inte är Sverige.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar