tisdag, september 29, 2009

09 09 29: Ingen inspiration längre


Jag har tappat all inspiration vad gäller hemsidan, bloggen och speciellt att fota. Men jag har ändå uppdaterat fotodagboken. Helgen var så fin, trots jobb. Mamma och pappa kom hit i lördags och vi var ute och åt gott. Vi hann med lite saker på söndagen också, och jag bjöd dom på falafel på Jalla Jalla.

Om någon har något tips på vad jag ska skriva om i bloggen, alternativt fota, eller hur man kommer ur den här oinspirerande fasen så är alla förslag välkomna. Tack.

2 kommentarer:

  1. Visa hur långt du har kommit med dina virkprojekt!

    SvaraRadera
  2. fotona tycker jag absolut inte att du ska sluta med, dom har jag ju kollat på i flera år. För att hitta inspiration kanske du kan ha temaveckor av något slag.

    SvaraRadera