tisdag, september 15, 2009

09 09 15: Vardag vecka 38

Det känns inte som att jag gör så mycket på dagarna. Eller gör jag det? Jag joggar ganska mycket (27 km på tre dagar) men försöker ta det lugnt så jag inte får ont igen. Jag virkar väldigt mycket, så mycket att jag fått en blåsa på höger långfinger. Jag blir extremt irriterad på den där hantverkaren som aldrig blir klar med vårt badrum. Nu är det bara speglarna på skåpet som ska upp och så ska badrummet städas rent från fog och annat byggskräp innan vi kan/får börja använda det på riktigt. Igår och idag var det en rörläggare och en elkille här (då gick det undan i alla fall!) men innan dess var det en vecka sedan någon var här. Imorgon måste det bli klart innan jag blir tokig. Jag saknar min familj som jag inte sett på evigheter. Mamma, Pappa, Syrran och hennes familj. Jag jobbar ganska mycket och trivs ibland och hatar det ibland, det ger i alla fall pengar och endel människor är underbara men förfäras så ofta av att mänskligheten är så korkad och ignorant. Men trots att jag jobbar många dagar är det fruktansvärt dåligt betalt. Jag ska fixa mig ett jobb i Köpenhamn. Jag längtar till helgen då jag får träffa tre av mina favorittjejer. En har en bebis i magen! Jag funderar på om jag ska anmäla mig till 10-års-jubileums-klassfesten fast jag inte vet om jag har lust eller råd med den. Vi får se helt enkelt. Jag skänker 20 kronor till en katt som mår dåligt. Jag har precis börjat läsa en bok som är på nästan 1000 sidor varav 300 ska vara färdiglästa inom en vecka till bokklubben. Ja det här gör jag bland annat alltså. Nu, virka lite innan sängen.

3 kommentarer:

 1. du måste visa va du virkar sophia :) så mkt som du virkar så borde du la inte få plats med så mkt annat hemma :)
  ses snart =) puss!

  SvaraRadera
 2. haha, jag misstänkte nästan att det var den boken när du skrev en bok på 1000 sidor.. jag läser den nu, och jag har lagt den på paus (är på sida ~800) - den är så bra att jag inte vill läsa ut den!

  SvaraRadera
 3. emelie: Din önskan är min lag:) Nope, lägenheten är full med små saker, men jag ger bort ganska mycket!

  sara: Jag har inte kommit så långt i den än (ca 50 sidor) men jag tror den kommer bli sjukt bra!

  SvaraRadera