måndag, september 07, 2009

09 09 07: Bättre än jag tror


Jag tror jag underskattar mig själv rättså mycket. Jag har redan gått vidare i urvalet till två butikschefsjobb. Men man ska inte ropa hej. Däremot känns det ju bra att veta att mitt CV fungerar.

Och vet ni, idag har dom satt in toaletten, handfatet och duschen! Men än sålänge går det bara gå på toa. Men ändå! Fjärde veckan ska det ske. Nyss hemkommen från jobbet (där jag blev hostad rakt i ansiktet, igen!) och måste cykla till Orkanen och lämna mina böcker till biblioteket. Sen ska jag virka, virka och virka och se på teve. Och vet ni mer, jag kan jogga igen! Nästan 35 kilometer förra veckan, så jag måste lugna mig lite. (Men ett stort hurra för det!)

Hipp som happ blev dethär.

Bild: Nina Hemmingsson såklart.

2 kommentarer:

  1. jag håller verkligen tummarna att du får ngt av jobben!! jag tror på dej! du är grym! puss!

    SvaraRadera