måndag, november 01, 2010

101101

Satt för någon dag sen och tänkte att magen nog inte växt så mycket de senaste veckorna, så jag gick in på familjeliv och kollade på de senaste bilderna jag laddat upp på magen. Och oj! Jättestor skillnad ju. Vänstra bilden är från vecka 19 (18+2) och högra från i fredags vecka 21 (20+6). Känner dock tydligt på sparkarna att hen blivit starkare och större, i fredags såg jag tillochmed magen röra på sig. Hehe, såg helt sjukt ut så jag blev nästan rädd. Min lilla alien.

Vet inte hur mycket "magbilder" jag kommer lägga ut i bloggen, men för er som är intresserade heter jag Snopanfamiljeliv där jag lägger ut bilder i alla fall varje vecka. Du måste dock vara medlem själv för att kunna kika i galleriet där.

Kan ju fråga också, är det någon som är intresserad av att se att magen växer? Eller att ens höra om graviditeten? Eller blir ni bara irriterade på allt bebis-tjat? Är ju dock lite svårt att undvika då hen är så närvarande i vårt liv hela tiden. Kommentera gärna så jag vet.

Och, imorgon! Imorgon! Då! Då ska jag hämta en sak på posten. Men först jobb. :D
---

5 kommentarer:

 1. Jag vill veta!!! Och se =) hihi

  SvaraRadera
 2. Självklart vill jag se!! Jättekul ju :-)
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. Vi vill självklart se allt som händer. Du bor ju så långt bort...hörde ni skulle hem om ett par veckor ,då vill vi se och känna på magen !!! Kramar Moster

  SvaraRadera
 4. Klart vi vill se och höra om ALLT :D Så fin magen är!! :) Kram kusin Emma

  SvaraRadera
 5. jag har inte tittat in här på länge länge då jag har flyttat och haft problem med internet. så, jag fick mig en glad överraskning kan man säga. grattis till er! och trots att jag inte känner dig på något sätt vill jag gärna se magbilder, det får mig bara att längta ännu mer till den dagen det är min tur.

  må gott!

  SvaraRadera