tisdag, november 23, 2010

Kontroll v 25.


Igår var vi hos barnmorskan för andra gången. Vi lyssnade på hur det pulserade i navelsträngen och på bebisens hjärtljud. Som en galopperande häst lät det. Mysigt. Sen mätte hon magen och den växer som den ska, lite över mittenkurvan låg jag. Mätte 25 i v 25.


Trodde att jag skulle kissa i en mugg som förra gången så jag kom lite kissnödig, men tji fick jag. Det var istället dags för vägning. Och ja, det går uppåt där också. Snart är jag ifatt Håkan haha. Har hittills gått upp nästan nio kilo. NIO! Men barnmorskan sa inget om det så jag antar det är ok. Alla tycker att jag bara fått mage men jag ser ju själv att det växt lite här och där.

Och sist så kollade vi blodvärdet. Förra gången hade jag 112 och nu hade det ökat till 124. Så stolt jag är alltså. Har druckit blutsaft sen vi var där senast och det verkar ju fungera, så än sålänge behövs inga järntabletter, och jag är så glad sålänge jag slipper.

Nästa gång som är i december blir det glukosbelastning.

Bild kommer från weheartit.
---

1 kommentar:

  1. Det är kul att ni växer och frodas ! Får man fråga vad bebisen hade för hjärtljud?,jag tror ju jag är lite spågumma, som du vet! KRAMAR till er alla tre från Moster

    SvaraRadera