onsdag, november 03, 2010

Jag och min iPhone!

Hurra! Igår hämtade jag alltså ut min iPhone. Hade ju tänkt vänta på att den vita kom, men eftersom den är försenad till nästa år beslutade jag mig för att ändå köpa den svarta. Kan väl skaffa ett vitt skal om inte annat.

I alla fall. Är redan lite smått besatt och har suttit med telefonen (iPhone 4, 32gb) ungefär ändå sedan jag hämtade ut den. Laddat hem appar och lekt med typ allt. Tänkte höra om det är någon som har tips på appar som jag kan ha användning för?

Hittills gillar jag Hipstamatic, Fatbooth, PhotoToMac, Private, Facebook, Spotify, Sleep Cycle, tv.nu, Errands och SVT Play. Finns det något annat livsviktigt?

Så här har det sett ut igår och idag:

Jag kan ju mobilblogga också men bilderna blir inte i den storleken jag vill och etiketter hänger inte med. Ska se om jag lyckas lösa det. Igår lyckades jag radera hela min telefonlista (utan Håkans nummer) när jag synkroniserade. Höhö. Men tack gode gud lyckades jag även få tillbaks dom. Phew.

Men, om man skulle ut en sväng kanske.
---

1 kommentar:

  1. Contraction timer! Sjukt bra när värkarna börjar.

    SvaraRadera