måndag, februari 21, 2011

Tacka vet jag internet.

Alltså vad gjorde man innan internet fanns? Som nu, sitter och stickar på lilla bebiskoftan och ska för första gången sticka raglanärm. Har ingen aning om hur man gör och förstår inte mönstret riktigt. Men efter lite sökningar på google och youtube är jag tillbaks på banan. Underbart. Nu återstår det att se om jag gör rätt bara.

Men nu blir det en paus i stickningen för att hoppa in i duschen. Sen ska jag iväg till barnmorskan för kontroll. Bebisen ligger och putar ut huvudet och bökar runt. Konstigt att ha en liten alien i magen alltså. Väldigt mysigt men jag längtar tills hen kommer ut! Kan knappt sitta bekvämt längre. Om bebisen legat rätt med huvudet nedåt hade den väl fixerat sig nu, men istället blir det ett tryck upp mot bröstkorgen och revbenen hela tiden. Smått jobbigt.

Men nu är det inte många dagar kvar. 18 stycken till BF för att vara exakt. Idag är vi i vecka 38, eller 37+2. Helt sjukt.
---

1 kommentar:

  1. åh längtar tills jag också bara har några veckor kvar...

    SvaraRadera