tisdag, februari 08, 2011

Uppdatering.

Så imorse var vi iväg på blodflöde och CTG igen, och allt ser fortfarande bra ut. Nu är det bara till att vänta på nästa veckas ultraljud för att se om bebisen har växt något. Och då får vi se vad som händer. Rumpan ligger fortfarande nedåt så tyvärr lutar det just nu åt snitt. Något jag verkligen inte vill. Men jag tänker inte föda med bebisen i säte heller i och för sig. Förmodligen skulle det inte vara bra för bebisen heller eftersom den är så liten. Men som sagt får vi vänta en vecka till och se vad ultraljudet säger.

Vi har i alla fall varit lediga tillsammans idag. Så vi har shoppat lite mini-kläder till mini-bebisen. I storlek 44! Så litet. Det här har vi köpt:

Två pyjamaser (men det är fötter på dom i storlek 44).


Små små byxor.


Och en liten body.

Allt från Kappahl.

Sen gick vi till Pizza Hut och åt mat. Min förkylning börjar sakta men säkert ge med sig så jag börjar känna mig som en människa igen. Bara hostan och snuvan som är kvar. Och så har matlusten börjat komma tillbaka äntligen.
---

1 kommentar:

  1. de där kläderna är gjorde här på kontoret jag sitter! kul att ni gillar! :)

    SvaraRadera