lördag, maj 21, 2011

Allrakäraste syster.


Jag läser Allrakäraste syster för Ines för första gången.

Väntar på att spenat- och fetaostpajen ska bli klar i ugnen. Idag har vi haft det himla bra. Jag började med att sova lääänge när Håkan tog hand om skruttan imorse. Var så skönt att bara ligga kvar i sängen. Sen har vi varit på promenad såklart och städat lite här hemma. Imorgon väntar besked på om operationen blir på måndag eller tisdag.

Nu är en liten tjej ganska trött här verkar det som. Men först väntas mat för oss och sedan lilltjejen innan hon får sova. Jobbigt det här med att mata hela tiden. Förhoppningsvis blir det snart bättre med det så hon får sova när hon vill.

Ps. Grattis till min allrakäraste syster som slog mitt banrekord på Göteborgsvarvet idag! Och även grattis till Fredrik! Nästa år ska jag banne mig vara i form nog att springa det jag med.
---

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar