tisdag, maj 17, 2011

Tvåmånaderskontroll.

Livet känns ganska mycket bättre redan. Ines hade nog en dålig vecka förra veckan med magont och kanske en utvecklingsfas. Men med hjälp av lite föräldrarvård i stugan så kändes det hela bättre. Så här såg man ut i helgen någon gång.


Och så idag var det dags för läkarkontrollen på BVC. Läkaren var jättenöjd med Ines (förutom blåsljudet på hjärtat då men det visste vi ju redan). Ines skrattade och pratade lite med läkaren som tyckte hon hade jättebra kontakt. Och det var precis det jag oroade mig för förra veckan. Så nu känns det hela ännu bättre. Ines orkar ju fortfarande inte riktigt hålla uppe huvudet när hon ligger på mage men läkaren trodde att det snart var på gång. Ines har ju trots allt ett ganska stort hjärtfel som gör att hon inte orkar hur mycket som helst. Hon får ju jobba mer med allting stackarn.

Och maten då. Går väl sådär. Ibland äter hon bra, ibland sämre. Idag hade hon i alla fall gått upp till 3630 gram vilket är 240 gram på sex dagar! Nu var det ju olika vågar i och för sig men det går i alla fall framåt. Vi har även fått tid hos barnkardiologen idag så igår var jag och Ines på hjärt-lung-röntgen. Egentligen hade vi inte tid hos kardiologen förrän sista maj men det tyckte vi var alldeles för länge till så efter mitt ras förra veckan fixade dom så vi kunde komma tidigare. Så vi får se vad han säger idag.

Och nudå, eftersom Ines väger över 3,5 kilo, kan vi använda Babybjörnen vi lånat av min syster! Och hon verkar gillart. Hon sitter i den hos Håkan nu. Mys.

Ni ska veta att jag är jättetacksam att ni bryr er om oss. Tack för alla meddelande och mail och tankar. Men det verkar som att kommentarerna från förra inlägget försvunnit? Vet att Blogger höll på med någon uppdatering förra veckan så vi får hoppas att dom kommer tillbaka. Och mamma och pappa, vad skulle jag göra utan er? Ni är dom bästa av dom bästa, närmast hjärtat är ni!

Puss på er.
---

1 kommentar:

  1. Hej Sophia!
    Vad glad jag blir när jag läser att allt är bättre. Hon ser jättefin ut på kortet <3. Längtar väldigt mycket efter att få träffa henne. Stor kram från faster till hela familjen.

    SvaraRadera