onsdag, maj 18, 2011

Operation.

Besöket hos kardiologen igår gick som vi "hoppats". Han berättade att han var väldigt missnöjd med beslutet om att vänta med Ines operation förra gången och tyckte att det var dags nu. Hålet visar inget tecken på att växa igen och Ines lungor var lite fuktiga trots vätskedrivande medicin. Stackars liten som hon får kämpa. Hon andas med 60 andetag i minuten. 35-40 är normalt. När vi sa att vi matar henne varannan timme på dagen bara himlade han med ögonen och tyckte att hon fått kämpa tillräckligt nu. Han sa att han verkligen skulle försöka få igenom ett beslut om operation med sina kollegor, men trodde inte det skulle vara några problem. Han skulle återkomma imorgon torsdag men har redan ringt mig och talat om att alla är eniga nu.

Så vi har fått tid för operation nu. Väntar bara på kallelsen från Lund. Är så himla nervös och lite chockad över det snabba beslutet, men ju fortare det blir av, ju fortare blir hon bättre. Min lilla tjej.

I söndags hade jag förresten namnsdag. Jag fick blommor av Håkan när jag och Ines kom hem från stugan. Fast han hade glömt att det var min namnsdag hehe.


Igår köpte Håkan solisar till Ines. Så här cool blev hon då.


Fina fina lilla tjej.
---

1 kommentar:

  1. Åh va skönt att det äntligen blir av! Skönt att allt känns lite bättre å vilken cooling hon är i solglasögon! Ha det nu så bra å sköt om varandra.kramar Marie

    SvaraRadera