torsdag, maj 19, 2011

Hjärtat Ines.

Jag tänkte att ni kunde få veta också. På måndag ska vår lilla skatt operera sitt hjärta. Så det har gått väldigt snabbt. Imorgon åker vi till Lund för att bli inskrivna på avdelning 67. Det blir röntgen, EKG, UKG, vägning, mätning och information från alla. Sen får vi åka hem igen för att komma tillbaka på söndag då vi får checka in på patienthotellet. Kan inte riktigt förstå att det är dags. Lilla Ines. Men det här är ju något som måste göras och då är det lika bra att det sker nu. Men så jobbigt det kommer bli.

Igår gjorde jag en blogg där jag tänkte skriva om tiden vi är inlagda i Lund. hjartatines.isthisdesire.com är adressen dit. På så vis hoppas jag att alla som är nyfikna och tänker på oss kan gå in och kolla hur det går med allt.

Så nu ska vi träffa så lite folk som möjligt så vi slipper infektioner.

Snälla snälla håll alla tummar för Ines att allt går enligt planerna så hon kan bli en frisk liten tjej.

Så länge håller jag på att virka på en Hjärtekatt och hoppas den blir klar och skickad innan söndag. Om du kan virka tycker jag du ska göra en också.

---

9 kommentarer:

 1. Vilken fin tjej ni har. Jag hittade hit från familjeliv och har själv en hjärtekille på 2 år. Hoppas operationen går bra och att ni snart kan komma hem igen. Personalen på BIVA och avd 67 kommer att ta hand om er, de är fantastiska. Än en gång, lycka till på måndag!

  SvaraRadera
 2. Lykke, lykke til Sophia! Det kommer til å gå så bra med Ines skal du se. Nydelig liten jente forresten!

  SvaraRadera
 3. Vad skönt för er att det blir av nu, så kommer allt bli enklare för Ines med! Jag och Daniel tänker på er!! Lycka till med allt och hoppas att alla tre mår bra! Kramar Emma

  SvaraRadera
 4. Nu håller vi alla tummar å tår så blir det här finfint för lilla gumman! Skönt att det blev av så fort till slut så slipper ni gå å tänka så länge! Kramar Moster

  SvaraRadera
 5. Kunde jag virka så skulle jag absolut göra en sån där fin katt. Men nu håller jag istället båda mina tummar för lilla Ines. LYCKA TILL!

  SvaraRadera
 6. Tänker på er!! Håller alla tummar jag har att allt ska flyta på som det ska och att ni snart får komma hem med en frisk och pigg liten tjej!! Kram!!

  SvaraRadera
 7. Hej Sofia!

  Håller tummarna stenhårt! Hoppas det räcker med den här operationen så ni kan lägga allt jobbigt bakom er! Kram till dig, killen o Ines.

  SvaraRadera
 8. Lycka till med allt!! Vi tänker mycket på er. Skönt att det äntligen är dags. Sedan kan det bara bli bättre :-)
  Massor med kramar till er.

  SvaraRadera
 9. Hej!
  Hittade hit via FL och hjärtebarnstrådarna. Jag läser om din tjej och jämför med min egna pojke och tycker jag känner igen mig i det du skriver. Han föddes för 2½ månad sen med två hål i kammarskiljeväggen, ett på 1 mm och ett på 4 mm, och sen ett hål i förmakskiljeväggen på 6 mm. Läkaren sa att det räknas som små hål men att "nettosumman" blir mycket. Hur stora hål har Inez?
  Jag får också mata honom mest hela tiden. Min pojke är liten och späd och väldigt blek i hyn, händerna och fötterna är alltid vita och det har vi alltid sagt är ärvt från hans pappa (som är en blek irländare). Men när jag ser bilderna på din flicka så tycker jag att de påminner om varann litegrand..
  Om man har hål i både kammarskiljeväggen och i förmakskiljeväggen så har man alltså både VSD och ASD?

  Jag håller mina tummar för att allt går som på en räls för er på måndag!

  SvaraRadera