onsdag, januari 22, 2014

Bebis-set i Iris visa

Ni som inte är intresserade av sy-inlägg får vänligen bläddra förbi dessa. Om det nu blir några inlägg kvar då? Haha.

Sparkdräkten och godisklänningen var ju inte det enda jag sydde förra veckan, jag hann även med ett litet set med det fina beiga ekologiska tyget Iris Visa från Strömming Design. Ibland är det skönt att slippa dessa extremt färgglada tyg.

Det var först idag som jag har satt i knappar i bodyn, som jag beställt från LE knappar. Knapparna jag har från 3exter passar inte perfekt i min prymtång (den man trycker fast knapparna med) även om jag brukar lyckas bra ändå. Så nu ville jag testa dessa nya knappar, som även finns som täckta knappar som de på denna bodyn. Tycker det blev fint, och knapparna var jättesmidiga att sätta i.


Material: Beige Iris Visa från Strömming design. Ränder och mudd från Stoff och Stil. Knappar från LE knappar (finns på Facebook).
Mönster: Ottobre 6/2013, men jag har förändrat knäppningen på bodyn som vanligt.
---

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar