tisdag, januari 14, 2014

Mini tigerbody

Som ni vet var ju Ines pyttepytteliten när hon föddes. Och vi vet ju inte hur det blir denna gången, trots att jag går på medicin som kanske kan förebygga ytterligare ett tillväxthämmat barn. Så jag kunde ju inte hålla mig från att sy en minibody till bebisen i magen, i storlek 44. Jag minns att det var så tråkigt att inte ha några kläder som passade på Ines när hon var nyfödd.

Mönstret har jag hittat via världens bästa grupp Vi sytokiga på Facebook och finns att ladda ner här. Där finns även mönster till omlott-tröja och små byxor (byxorna har jag hört att man ska bredda och göra lite längre uppåt då de är mer som en storlek 38). Jag har gjort lite småändringar på bodyn, som att förlänga flärpen längst ner och satt knapparna längre upp på framstycket. En smaksak vad man tycker är finast.

Skulle inte bodyn komma till användning kan man ju allid skänka den, eller använda som dockkläder. Jag har faktiskt gjort en likadan body tidigare som jag inte blev nöjd med som Ines har till sina dockor och nallar.


Tyg: Tigrar från Znok, svart mudd från Stoff och Stil
Mönster: Marina Langaker via bloggen prematurbarn.blogg.se
---

2 kommentarer:

 1. men alltså så himla fin! du är grym. om jag någon gång blir gravid skulle jag vilja beställa kläder från dig, men jag har ju full förståelse för att det kanske inte skulle vara så lätt för dig med tanke på att du kommer att vara minst tvåbarnsmor innan det händer.


  SvaraRadera
  Svar
  1. Men tack! Det är ju inte en omöjlighet i framtiden :) Jag har ju en så snabb maskin nu så har jag bara ett färdigt mönster så går det ganska snabbt att sy. Så det skadar ju inte att fråga om det blir aktuellt!

   Men först måste jag ju rita egna mönster för att få sälja. Om det nu blir aktuellt :)

   Radera