fredag, januari 17, 2014

Godis mitt i veckan

Har jag sagt att jag fick en täcksömnsmaskin i födelsedagspresent? En Janome Coverpro 1000CPX (med bandkantare) för att vara exakt. Vi börjar så smått bli vänner nu och jag bara älskar den! Den gör att det går hundra gånger så snabbt att sy, och är hundra gånger så roligt för det blir så snyggt slutresultat. Jag fick hem ett tyg med godis på för några dagar sedan och Ines blev genast till sig och ville ha en klänning i tyget. Självklart sa jag och sydde en klänning! Jag hann inte ens fota den utan Ines i innan den hamnade i tvätten så det ska väl ses som ett bra betyg. Men med en Ines i gick det bättre.Tyg: Godistyg från Kameleont Design, mudd från Stoff och Stil
Mönster: Circus Horse från Ottobre, med tillagd knäppning i ena raglansömmen och lite andra småändringar

Jag slängde även ihop en liten hjälmmössa till Ines docka Emma, gjorde en likadan (inte i samma tyg) till mini i magen och då mössan sys på typ fem minuter var det inga problem att snabbt fixa en mössa till Ines bebis också. Den blev hon nog ännu mer nöjd med än klänningen. Lilla Ines som blivit så stor, snart måste jag skriva ett inlägg om henne så ni får se hur underbar hon (oftast) är.


---

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar