fredag, januari 31, 2014

Relaxed fit

Jag har tidigare varit lite reserverad för vissa byxmönster från Ottobre, men efter att ha sett så många (i gruppen "Vi sytokiga" på Facebook) göra dessa byxor som heter Relaxed fit var jag ju också tvungen. Och det blev så bra! Det översta paret och tröjan gjorde jag förra fredagskvällen. Sydde en matchande tröja/tunika också.

Syskonmatchningen gjordes denna veckan, i tisdags kanske? Den senare har jag inte hunnit prova på Ines än men det är ju samma storlek som de översta så de sitter säkert lika bra. Klart att mini ska få sig ett likadant set som storasyster också!

Och, jag kan inte säga det nog, vad jag älskar min Coverpro! Om det var roligt att sy förut, är det tusen gången roligare nu.


Material: Lila kurbits från Znok design. Jeanstrikån minns jag inte vartifrån. Mudd från Stoff och Stil.
Mönster: Ottobre 1/2014.


Material: Girli Elephant från Lillestoff. Mudd från Stoff och Stil. Brun trikå från Jonic. Knappar från LE knappar (finns på Facebook).
Mönster tröja/byxor: Ottobre 1/2014.
Mönster body/byxor: Modifierat från Ottobre 6/2013.
---

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar