torsdag, oktober 04, 2007

for years i've been sleeping

igår tvättade jag, jag har inget torkställ vilket resulterar i det här:


idag gör jag lite saker som att diska, plugga, packa och städa. om en halvtimma ska jag ut på en snabbrunda. efter det blir det hem till familjen. skönt. jag ser lagom pigg ut idag. eller vad säger ni?


---

i måndags ute på 15 kilometers rundan flög det in en fluga i mitt öga som jag inte fick ut. sen glömde jag bort det, till jag kom hem. observera att det INTE är smink i ögonvrån utan kära flugan. äckligt. & ja, jag är svettig. inte så konstigt.

3 kommentarer:

 1. hej!
  jag brukar läsa både din blogg och "fotodagbok" men saknar den lite nu när den ligger nere. håller du på och fixar med den eller vad händer? för den kommer väl tillbaka!?

  hälsningar från jenny

  SvaraRadera
 2. hej lejnox! jag vet faktiskt inte vad som händer med fotodagboken, just nu känns det ganska meningslöst. kanske att den kommer igen, kanske inte. så länge får du nöja dig med bloggen, kommer nog lite bilder där också, men inte på samma sätt.

  SvaraRadera
 3. saker behöver sin paus då och då så jag förstår dig!

  SvaraRadera