söndag, oktober 07, 2007

home sweet home

jag är i mitt barndomshem och har det skönt, gosar med (den numera döva) katten & marcus. hänger med mamma och pappa och äter gott. igår var vi på lager 157, köpte lite saker som tre tröjor för 100spänn, tre bodys för 190spänn, ett par tights för 50, två skärmkepsar för 10kronor osv. marcus köpte tre par skor. mamma köpte monki-jeans. bland annat. träffade sötaste emelie också, kul!

igår kväll firade vi pappa som fyller år på måndag, framåt natten fastnade vi på youtube, det var kul. marcus installerade bredbandet här igår, äntligen. har fixat msn åt mamma så vi kan chatta, vi får väl se hur det går.

idag ska jag klippa mig hos moster marie, det var senast i april jag klippte mig, behövligt alltså. annars ska vi inte göra så mycket. hjälpa mamma med virkningen, leta sängkappa, lära magövningar till mamma. ingen jogging. kan ju erkänna att jag har lite ont i högra knät. inte så bra, har blivit för mycket på senaste tiden.

nu ska jag duscha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar