tisdag, oktober 16, 2007

like any late night bus

ja, igår var jag alltså på löplabbet och provade ut nya skor. jag är visst neutral, det känns ju betryggande. så anledningen att det ser ut på mina gamla skor som att jag supinerar beror just på att jag har pronationsstöd i mina gamla skor. så var det problemet löst.

i alla fall fick jag tre par att prova, ett par från saucony, ett par från adidas och ett par från asics. jag kunde inte bestämma mig, sjukt svårt. men till slut bestämde jag mig för saucony (trots att de var fulast & från början kändes hårda). jag kommer inte riktigt ihåg varför. när jag kom hem kollade jag upp alla skorna på löplabbets hemsida. viktklassen står 60-75 kg p åde jag köpte! jag väger 10 kg mindre än så! blev osäker och ska nog gå tillbaks idag och byta till de från asics istället, risken finns ju att dämpningen inte funkar så bra när jag väger så pass mycket mindre. man vill ju inte lägga ut 1400 kr på fel skor.

slut om detta, igen.

tänkte berätta om en annan sak som är lagom mysig. jag har en nosebuddy som jag använder nästan varje dag för att jag ofta är lite täppt i näsan och inte gillar nässpray. i fredags kväll efter att ha druckit vin med helena och marcus skulle jag skölja näsan. jag blir väldigt täppt i näsan av vin/alkohol. så vattnet åkte inte in genom ena näsborren och ut i den andra utan ut ur munnen! sådär fräscht. nästa gång sköljer jag nog innan vinet.

nu måste jag verkligen plugga.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar